Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Blat pt tort

(3.92/5 - 88 voturi)
12 comentarii


Ingrediente:

- 6 oua,
- 6 linguri zahar,
- 6 linguri faina cernuta,
- un praf de copt

Preparare:

Etapa 1: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, se adauga zaharul treptat mixind in continuuare pana se topeste zaharul si se formeaza o spuma tare care nu curge.

Etapa 2: Adaugam si galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. apoi faina cernuta si praful de copt si amestecam usor cu lingura de jos in sus.

Etapa 3: Se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.

Etapa 4: Nu se deschide cuptorul in timpul coaceri , mai ales in prima parte. Daca punem cacao sau nuca in blat scadem cantitatea de faina.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

  • Calorii:
  • 143Kcal
  • 7%
  • Carbo:
  • 19.6g
  • 7%
  • Grăsimi:
  • 4g
  • 6%
  • Grăsimi sat.:
  • 1.1g
  • 5%
  • Proteine:
  • 6.6g
  • 13%
  • Fibre:
  • 0.6g
  • 2%
  • Zahăr:
  • 11.7g

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 61g

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

F.simplu explicat.Urmez reteta.

Postat 18/04/2014, 10:54
5 / 5

Foarte buna si simpla nu are cum sa nu iasa

Postat 17/04/2014, 15:50
4 / 5

Forte buna

Postat 12/02/2014, 18:00
5 / 5

Excelent!!!

Postat 21/02/2013, 10:14
5 / 5

Superb felicitari !!!

Postat 19/02/2013, 13:55
4 / 5

Bunnnnn

Postat 30/06/2012, 19:15
...click aici pentru a vedea toate comentariile (12)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTorturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: