Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Blat pt tort

(3.92/5 - 88 voturi)
12 comentarii


Ingrediente:

- 6 oua,
- 6 linguri zahar,
- 6 linguri faina cernuta,
- un praf de copt

Preparare:

Etapa 1: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, se adauga zaharul treptat mixind in continuuare pana se topeste zaharul si se formeaza o spuma tare care nu curge.

Etapa 2: Adaugam si galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. apoi faina cernuta si praful de copt si amestecam usor cu lingura de jos in sus.

Etapa 3: Se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.

Etapa 4: Nu se deschide cuptorul in timpul coaceri , mai ales in prima parte. Daca punem cacao sau nuca in blat scadem cantitatea de faina.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

  • Calorii:
  • 143Kcal
  • 7%
  • Carbo:
  • 19.6g
  • 7%
  • Grăsimi:
  • 4g
  • 6%
  • Grăsimi sat.:
  • 1.1g
  • 5%
  • Proteine:
  • 6.6g
  • 13%
  • Fibre:
  • 0.6g
  • 2%
  • Zahăr:
  • 11.7g

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 61g

Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

F.simplu explicat.Urmez reteta.

Postat 18/04/2014, 10:54
5 / 5

Foarte buna si simpla nu are cum sa nu iasa

Postat 17/04/2014, 15:50
4 / 5

Forte buna

Postat 12/02/2014, 18:00
5 / 5

Excelent!!!

Postat 21/02/2013, 10:14
5 / 5

Superb felicitari !!!

Postat 19/02/2013, 13:55
4 / 5

Bunnnnn

Postat 30/06/2012, 19:15
...click aici pentru a vedea toate comentariile (12)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: