Petitchef

Bors ucrainean cu sfecla

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Toate legumele de spala, curata si taie cuburi. Sfecla se spala si se pune la fiert intr-o cratita separata apentru aproximativ 30 minute. Restul legumelor cu slaninuta feliata se pun la fiert.
  • Dupa cele de 30 de minute de fiert sfecla si borsul, curatam sfecla si cartofii si in taiem cuburi. Cartofii se pun in bors si se fierb inca 10-15 minute.
  • Se adauga sfecla si borsul, vegeta si ale condimente daca considerati necesar, si se mai fierbe inca 10 minute. Se serveste fierbinte cu paine neagra. Pentru a face un preparat de post nu adaugati slaninuta in bors.


Poze

Bors ucrainean cu sfecla
Bors ucrainean cu sfecla - poza 2
Bors ucrainean cu sfecla - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrine cu rucola si sfecla rosie
Verrine cu rucola si sfecla rosie
20 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează