Petitchef

Budinca rece din fulgi de ovaz

Altele
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fulgii se amesteca bine cu laptele, intr-un vas si se deau la frigider peste noapte.
  • A doua zi ar trebui sa arate ca o budinca groasa. Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana rezulta o compozitie omogena.
  • Serviti ca atare sau cu fructe, nuci, seminte.

L Lifestyle blog

Întrebări:




Comentarii:

17/08/2015

Bunn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Dovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece Dovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează