Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ceai de ceapa, nuci si cimbru pentru tuse

(4.44/5 - 109 voturi)
12 comentarii

Ingrediente:

- soacra mea a pus repede pe foc un ceai minune,
- 6 cani de apa,
- 2 cepe,
- 3 linguri zahar,
- 2 linguri cimbru uscat si 15 nuci spalate bine,
- crapate,
- dar in coaja.

Preparare:

Etapa 1: A lasat apa sa fiarba la jumate si dupa 1 ora de fiert la foc mic, a baut un ceai bun la gust si care dupa doua zile de tratament m-a vindecat de tot.

Etapa 2: Asadar din aceasta cantitate ies 3 cani, una dimineata, una la pranz si una seara. E bine sa-l beti pe stomacul plin si apoi sa nu mai mancati nimic, cel putin o ora, ca sa-si faca efectul.

Etapa 3: In loc de zahar se poate pune si miere, depinde ce aveti in casa. Vi-l recomand, este foarte bun expectorant si antiinflamator.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Multumesc de reteta
fff bun

Postat 28/10/2014, 08:56
5 / 5

Excelent

Postat 15/03/2014, 15:12
5 / 5

Foarte bun multumim frumos

Postat 29/01/2014, 15:33
5 / 5

Foartebun

Postat 24/01/2014, 14:22
5 / 5

Fff eficient

Postat 12/01/2014, 15:11
5 / 5

Multumiri pt reteta!

Postat 11/01/2014, 11:20
...click aici pentru a vedea toate comentariile (12)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pastele - delicii italienePastele - delicii italieneCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)