Petitchef

Clementine in aluat de clatite

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Clementinele se curata de coaja si se folosesc intregi. Aluatul de clatite se face mai vascos sa se poata prinde de clementine.In aluat se adauga scortisoara si zaharul vanilat.
  • Intotdeauna cand faceti aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sarea ,apoi apa minerala.Astfel nu se vor forma cocoloase si aluatul de clatite se lasa 15 minute sa se odihneasca la frigider.
  • Se introduc clementinele in aluat si se prajesc pe toate partile in uleiul incins . Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta si se trec prin zahar pudra.


Poze

Clementine in aluat de clatite
Clementine in aluat de clatite - poza 2
Clementine in aluat de clatite - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clementine de halloween
Clementine de halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite cu mere fără zahăr adăugat
Clătite cu mere fără zahăr adăugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite japoneze
Clatite japoneze
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1 h 32 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează