Petitchef

Cornete cu frisca

Altele
10 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Se face un aluat din untura, 250 g smantana, ou, zahar, sare si faina. Trebuie sa obtineti un aluat ferm, nelipicios, care sa fie tarisor dar totusi sa se poata intinde destul de usor cu sucitorul.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Luam o bucata de aluat si o intindem cu sucitorul pe masa infainata. Ii taiem marginile asa incat sa obtinem un patrat sau dreptunghi cu laturile perfecte apoi cu un cutit taiem fasii lungi pe care le rulam pe cornete asa ca in foto.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Asezam cornetele intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana ce capata o usoara culoare galben-maroniu.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Le scoatem si fierbinti, tinand cu un prosop sau manusa de bucatarie de cornet, le tragem usor si le asezam in zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Cand s-au racit le umplem cu frisca facuta din 300 ml frisca lichida si 200 ml smantana+ 2 linguri zahar pudra.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.
  • Se lasa pana a doua zi. Cu cat sunt lasate mai mult cu atat sunt mai bune. Peste doua- trei zile se topesc in gura de fragede ce devin.


Poze

Cornete cu frisca
Cornete cu frisca - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2015

Excelente.... fara comentarii

(0) (0) Abuz
26/02/2014

Excelente!!!

(0) (0) Abuz
11/12/2012

Super...cred ca voi face acest desert pt Sarbatorile de Craciun...doar sa fac rost de inelele pe care se infasoara aluatul...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează