Petitchef

Crap pane cu sos alb

Peste rumenit pus la cuptor cu sos de iaurt si usturoi

Altele
4 porții
20 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele.
  • Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
  • Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie.Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte.
  • Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie.Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
  • Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul.
  • Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.


Întrebări:




Comentarii (11):

28/09/2013

O delicatesa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/04/2014

HMMMMMMMMMMMMMMM

(0) (0) Abuz
24/03/2014

Este o reteta ,usoara dar foarte delicioasa

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Excelent!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Sunt o mincatoare de crap si oricum este facut e fffffffffffbun

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Exceptional...waw...

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Am gatit si mi-a iesit excelent!!!! puteti incerca cu incredere

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Forte buna

(0) (0) Abuz
13/11/2012

Iti lasa gura apa...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto de fistic, sos ușor și gustos
Pesto de fistic, sos ușor și gustos
20 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează