Petitchef

Cremsnit (cremes)

Altele
8 porții
15 min
20 min
Ușor
294 Kcal

Ingrediente

8
Cost estimat: 2.16 (0.27€/porție)

Preparare

  • Se amesteca faina cu cateva linguri de lapte pana devine o compozitie ca pentru clatite( fara cocoloase) .Intre timp punem laptele la fiert, iar cand da in clocot, se adauga compozitia din faina si se amesteca destul de des pentru a nu se forma cocoloase.Cand consideram ca faina este fiarta,se adauga galbenusurile frecate cu zaharul. Se amesteca pana zaharul este topit, iar la urma adaugam albusurile batute spuma tare si se amesteca incet cu o lingura de lemn(nu trebuie sa fie crema fina, trebuie sa ramana bucatele de albus batut)
    Foile sunt cumparate din magazin.Pentru a se putea taia mai usor prajitura ,portionam inainte foaia de deasupra. Cand se mai raceste un pic crema se toarna peste prima foaie iar deasupra asezam bucatile gata portionate.
    Cand se serveste se pugreaza cu zahar pudra cu aroma de vanilie

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (211g)
Calorii: 294Kcal
  • Carbo: 49.1g
  • Grăsimi: 5.9g
  • Grăsimi sat.: 2.2g
  • Proteine: 10.7g
  • Fibre: 0.7g
  • Zahăr: 37.3g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 13

Întrebări:




Comentarii (96):

25/11/2016

E ceva gresit la aceasta reteta...nu e echilibrata la gust...nu are arome si foarte usor se fac acele cocoloase in crema.documentati va inainte. ..nu tot ce e postat pe net e autentic. Succes

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/05/2015

Bucatele de albus?omleta?,restul e ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2015

Branzoasa, fara finete , fara eleganta , fara aspect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/03/2015

Foarte bun !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/01/2015

Tare!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/02/2014

Foarte bunnnnnn

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/11/2013

Eu aveam o reteta simpla de care toti ai mei erau incantati. Am incercat-o pe asta si...m-am facut de ras. Cea mai elementara gresala e legata de albusuri : nu se pun, ...doar strica culoarea. Daca totusi le punem (din motive de economie), macar sa nu le batem spuma ( !!! ), caci cu cat mai tare e spuma, cu atat mai branzoasa va fi crema. Pe urma, gustul atat de bine cunoscut de cremes nu se poate obtine fara fierberea in lapte a unui baton de vanilie si a cojii unei lamai. Draga Maria, incearca chestiile astea si vei descoperi cremesul autentic.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/11/2013

Foarte buna .....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/11/2013

Ffffff buna delicioasa si fff usor de preparat, eu o fac mereu!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/10/2013

Comentariul tău: Reteta usoara si sigura, mi-a iesit o crema foarte fina si buna. Am folosit tel para, nu lingura, ca sa amestec in crema.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 10

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremsnit à la petitchef
Cremsnit à la petitchef
10 porții
2 zile 1 h
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cremsnit cu biscuiti si banane
Cremsnit cu biscuiti si banane
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cremsnit (reteta video)
Cremsnit (reteta video)
15 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Cremsnit
Cremsnit
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cremsnit
Cremsnit
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cremsnit
Cremsnit
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează