Petitchef

Cubulete de malai cu spanac

Altele
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara mamaliga cu 1/2 de litru de apa. Cand e gata, se intinde intr-o intr-o tava si se lasa la racit. Intre timp, se calesc in ulei ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul ras pe razatoarea mare, apoi spanacul decongelat.
  • Se adauga pasta de tomate si 200 ml apa fiarta, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
  • Mamaliga rece se taie cubulete cu latura de 1 cm si se prajeste in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
  • Peste cubuletele de mamaliga se aseaza usturoiul pisat si putina sare.
  • Se pun cubuletele de mamaliga peste spanac, se amesteca si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.


Întrebări:




Comentarii:

27/01/2013

Fb

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează