Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Gogonele in otet

(4.15/5 - 54 voturi)
6 comentarii



Ingrediente:

- gogonele
- morcov
- ceapa
- telina si radacina si frunze
- sfeca rosie
- hrean
- sare
- piper
- dafin
- otet
- apa

Preparare:

Etapa 1: Asez in borcane pe rand cateva rondele de ceapa ,de telina,de morcov. Peste acestea adaugam gogonelele si iar telina rondele,sfecla rosie tot rondele.

Etapa 2: Dupa ce s-a umlut borcanul acoperim torul cu freunze de telina si peste asta asezam in cruce 2 bete de hrean. Solutia o fac simplu si rapid o parte otet si 4 parti apa. La fiecare litru de lichid adaug 1 lingura cu varf cu sare.

Etapa 3: Piperul,dafinul sunt la aprecierea fiecareia. Clocotesc solutia si apoi o torn in borcane. Infiletez capacele repede si invelesc borcanele fierbinti in prosoape, sa se raceasca lent.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Mie mi se pare de departe, cea mai tare reteta de gogonele. Sfecla ii da o culoare de iti vine sa bei zeama :). Singurul lucru pe care l-am schimbat, a fost otetul, l-am pus in cantitate mai mica. O gogonea, cu un pahar de tuica=medicament curat :P

Postat 02/10/2015, 10:38 | am gătit această rețetă
5 / 5

Fbuna

Postat 19/10/2013, 15:04
4 / 5

Super tare acum ma apuc sa o fac si eu

Postat 26/09/2013, 11:38
5 / 5

EXCELENTA

Postat 22/09/2013, 10:49
5 / 5

Super

Postat 03/11/2012, 15:23
3 / 5

Ce sa zic ,pare sa fie buna

Postat 27/09/2011, 09:05

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.