Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Gogonele in otet

(4.15/5 - 54 voturi)
6 comentarii


Ingrediente:

- gogonele
- morcov
- ceapa
- telina si radacina si frunze
- sfeca rosie
- hrean
- sare
- piper
- dafin
- otet
- apa

Preparare:

Etapa 1: Asez in borcane pe rand cateva rondele de ceapa ,de telina,de morcov. Peste acestea adaugam gogonelele si iar telina rondele,sfecla rosie tot rondele.

Etapa 2: Dupa ce s-a umlut borcanul acoperim torul cu freunze de telina si peste asta asezam in cruce 2 bete de hrean. Solutia o fac simplu si rapid o parte otet si 4 parti apa. La fiecare litru de lichid adaug 1 lingura cu varf cu sare.

Etapa 3: Piperul,dafinul sunt la aprecierea fiecareia. Clocotesc solutia si apoi o torn in borcane. Infiletez capacele repede si invelesc borcanele fierbinti in prosoape, sa se raceasca lent.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Mie mi se pare de departe, cea mai tare reteta de gogonele. Sfecla ii da o culoare de iti vine sa bei zeama :). Singurul lucru pe care l-am schimbat, a fost otetul, l-am pus in cantitate mai mica. O gogonea, cu un pahar de tuica=medicament curat :P

Postat 02/10/2015, 10:38 | am gătit această rețetă
5 / 5

Fbuna

Postat 19/10/2013, 15:04
4 / 5

Super tare acum ma apuc sa o fac si eu

Postat 26/09/2013, 11:38
5 / 5

EXCELENTA

Postat 22/09/2013, 10:49
5 / 5

Super

Postat 03/11/2012, 15:23
3 / 5

Ce sa zic ,pare sa fie buna

Postat 27/09/2011, 09:05

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)