Petitchef

GUTUI COAPTE

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Gutuile se sterg bine de puf,se spala,se sterg si se taie jumatati.
  • Se scoate miezul,iar golurile ramase se umplu cu miez de nuca si miere de albine,dupa care se introduc la cuptor.
  • Cand s-a topit mierea de albine si s-a format siropul se adauga vinul
  • .Gutuile se stropesc din cand in cand cu sirop,iar cand sunt gata se presara scortisoara macinata dupa gust.Se orneaza cu frunze de menta proaspata sau congelata.


Poze

GUTUI COAPTE
GUTUI COAPTE - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Mancarica de gutui
Mancarica de gutui
2 porții
40 min
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mojito de castravete
Mojito de castravete
4 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cateva cuvinte despre gutui Cateva cuvinte despre gutui Retete cu... gutui Retete cu... gutui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează