Petitchef

Palmieri din foietaj

Cu doar 2 ingrediente (aluat de foietaj si zahar) urmati pas cu pas reteta noastra care va atrage atat tineri, cat si varstnici! Poate fi o gustare, un desert, se poate servi la ceai sau cafea.

Gustări
15 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

15

Preparare

  • Etapa 1 - Palmieri din foietaj
    Desfaceti aluatul de foietaj. Presarati jumatate din cantitatea de zahar pe el. Apasati cu mainile ca zaharul sa se lipeasca bine.
  • Etapa 2 - Palmieri din foietaj
    Intoarceati aluatul si repetati procesul.
  • Etapa 3 - Palmieri din foietaj
    Rulati aluatul pana la jumatate, apoi rulati si cealalalta jumatate, astfel incat cele 2 margini rulate sa se intalneasca la jumatate.Puneti in congelator timp de 15 minute.
  • Etapa 4 - Palmieri din foietaj
    Dupa15 minute, scoate si taiati felii de aproximativ 1 cm si le aranjati-le pe o foaie de copt.
  • Etapa 5 - Palmieri din foietaj
    Coaceti 20 minute la 180°C.
  • Etapa 6 - Palmieri din foietaj
    Gata!


Poze

Palmieri din foietaj
Palmieri din foietaj - poza 2
Palmieri din foietaj - poza 3
Palmieri din foietaj - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 27/11/2017

FOARTE FRUMOASA EXPLICATIA. Buni palmierii! bravo.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează