Petitchef

Parjoale moldovenesti

Altele
6 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se da prin masina de tocat de doua ori. Franzela se inmoaie in apa rece, se stoarce bine si se da si ea prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Cartofii se fierb si se dau si ei prin masina de tocat. Amestecam carnea cu franzela, cartofii, oualele, ceapa, mararul tocat marunt si usturoiul pisat.
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele, dupa care formam parjoalele .
  • Se dau prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc incet pe ambele parti in uleiul incins.
  • Se servesc cu piure de cartofi si se pot stropi cu mujdei de usturoi.


Întrebări:




Comentarii:

29/12/2014

Excelenta

(0) (0) Abuz
24/03/2014

Ok

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Bune tare!!!

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
06/07/2013

Foarte bune ! ♥♥

(0) (0) Abuz
13/04/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
21/12/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează