Petitchef

Piure de spanac

Altele
6 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se opareste spanacul in apa cu sare.Se scurge de apa si se toaca marunt.
  • Usturoiul se toaca marunt.Se caleste in ulei incins , se adauga faina si se caleste , apoi se pune peste spanacul pregatit deja intr-o cratita.
  • Se adauga lapte , daca mai este nevoie sare si se lasa sa se ingroase piureul , amestecand continuu pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
  • Se serveste cu oua ochiuri sau cu chiftelute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează