Petitchef

Rață la grătar

Altele
2 porții
10 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cureţi carnea si o intepi cu furculita din loc in loc si pui cu margarina. Asezi pe un grătar, deasupra unei tăvi în care se scurge grăsimea topită în timpul coptului. O pui în cuptorul încins şi o laşi 60 de minute.

    Intre timp, întorci carnea şi scurgi grăsimea din tavă, pe care apoi o amesteci cu miere şi cu ea ungi carnea de mai multe ori pe timpul coacerii până în momentul în care este rumenită.

Rețete inrudite

YouTube

Granola de casa



Întrebări:




Comentarii:

25/08/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
21/04/2012

Am incercat si a iesit "talpa" ,deci reteta nu este buna.

(0) (0) Abuz
15/04/2012

Arata bine si cred ca e si gustoasa .
rata Pekin cum se face ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează