Petitchef

Visine conservate

Altele
8 porții
12 ore
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala visinele si se scot samburii. La fiecare kg de visine fara samburi se pune pe deasupra 500 g zahar si 2 aspirine pisate. Se lasa intr-un castron mare pana a doua zi sa se formeze siropul.

    Dupa aceea se amesteca zaharul nedizolvat si se pune totul, inclusiv siropul, la borcane de 3 kg. Deasupra se mai pun 2 aspirine pisate (aspirina este un foarte bun conservant), se leaga la gura cu celofan si se da la camara.

    Se foloseste la diferite creme, tarte si placinte cu visine.


Poze

Visine conservate
Visine conservate - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

19/07/2013

Am facut si eu si este f buna

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Am facut si eu. livia

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Am sa incerc si eu anul acesta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Visine congelate
Visine congelate
4 porții
12 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Negresa cu visine si ciocolata
Negresa cu visine si ciocolata
8 porții
1 h 15 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Strudel cu mac si visine
Strudel cu mac si visine
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata si visine
Prajitura cu ciocolata si visine
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu visine si bezea
Prajitura cu visine si bezea
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează