Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Creveti ceviche

(4.50/5 - 4 voturi)


Creveti CevicheTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 15 minute
Timpul de gătire: 2 minute
Gata în: 17 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

-12 creveti mici, curatati
- 2 lingurite sare
-150 ml suc de lamaie
-100 ml suc de lamaie verde
-o ceapa rosie tocata fin
-un ardei iute, curatat, cu semintele scoase, taiat fin
-un ardei gras verde taiat bucati
-o lingura de patrunjel verde tocat marunt
-un castravete verde, curatat de coaja si taiat cubulete
-un avocado, curatat, scos samburele si taiat cubulete
-o rosie mare, cu semintele scoase, taiata cubulete
Preparare:

Etapa 1: Intr-o oala aduceti la punctul de fierbere 2 l de apa, in care s-au pus 2 lingurite de sare.

Etapa 2: Adaugati crevetii si lasati-i timp de 1 minut pana la 2 minute maxim, in functie de marimea de crevetilor. Scoateti crevetii cu o paleta si puneti-i intr-un bol cu apa de la gheata

Etapa 3: Scurgeti crevetii si taiati-i in doua . Puneti bucatile intr-un vas ceramic sau de sticla (nu metal, nu plastic!

Etapa 4: Se amesteca sucul de lamaie si lime si se toarna peste creveti.Acoperiti si dati la frigider pentru o jumatate de ora.

Etapa 5: Se adauga ceapa si ardeiul iute, se amesteca si se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Chiar inainte de servire adaugati patrunjelul castravetele si avocado.




Printează pagina
De Stephanie's (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:



Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Supa de galuste cu gris

Supa de galuste cu gris
dezgustător
delicios