Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Creveti ceviche

(4.50/5 - 4 voturi)


Ingrediente:

-12 creveti mici, curatati
- 2 lingurite sare
-150 ml suc de lamaie
-100 ml suc de lamaie verde
-o ceapa rosie tocata fin
-un ardei iute, curatat, cu semintele scoase, taiat fin
-un ardei gras verde taiat bucati
-o lingura de patrunjel verde tocat marunt
-un castravete verde, curatat de coaja si taiat cubulete
-un avocado, curatat, scos samburele si taiat cubulete
-o rosie mare, cu semintele scoase, taiata cubulete

Preparare:

Etapa 1: Intr-o oala aduceti la punctul de fierbere 2 l de apa, in care s-au pus 2 lingurite de sare.

Etapa 2: Adaugati crevetii si lasati-i timp de 1 minut pana la 2 minute maxim, in functie de marimea de crevetilor. Scoateti crevetii cu o paleta si puneti-i intr-un bol cu apa de la gheata

Etapa 3: Scurgeti crevetii si taiati-i in doua . Puneti bucatile intr-un vas ceramic sau de sticla (nu metal, nu plastic!

Etapa 4: Se amesteca sucul de lamaie si lime si se toarna peste creveti.Acoperiti si dati la frigider pentru o jumatate de ora.

Etapa 5: Se adauga ceapa si ardeiul iute, se amesteca si se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Chiar inainte de servire adaugati patrunjelul castravetele si avocado.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete



Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: