Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Foietaj cu cascaval si bacon

De Melian
(4.65/5 - 162 voturi)
11 comentarii


O reteta foarte usoara si perfecta pentru atunci cand avem pofta de ceva sarat. Eu am facut cateva cu bacon si cascaval ras si altele doar cu cascaval. ( am incercat si unul cu salam dar mie personal nu mi-a placut asa ca nu vi-l recomand )

  • Foietaj cu cascaval si bacon
  • Foietaj cu cascaval si bacon, Poza 2
  • Foietaj cu cascaval si bacon, Poza 3
  • Foietaj cu cascaval si bacon, Poza 4
  • Foietaj cu cascaval si bacon, Poza 5
Tipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 5 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 15 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

1 pachet foietaj
Cascaval ras
Cascaval taiat in feliute de 2 cm latime
1 galbenus de ou
2 linguri de lapte
Susan, mac sau chimen ( ce preferati )

Preparare:

Preparare etapa 1 - Foietaj cu cascaval si baconEtapa 1: Desfaceti aluatul foietaj si il taiati in patrate de marimea dorita. Nu il intindeti mai mult cu facaletul.
Asezati 1 feliuta de cascaval apoi puneti cascavalul ras deasupra ei.
Pentru cele cu bacon, asezati bucatelele de bacon apoi cascavalul ras deasupra.

Preparare etapa 2 - Foietaj cu cascaval si baconEtapa 2: Amestecati galbenusul cu laptele
Ungeti colturile patratelelor cu ou, le inchideti si le asezati in tava tapetata cu hartie de copt.

Preparare etapa 3 - Foietaj cu cascaval si baconEtapa 3: Cand toate sunt gata le undeti deasupra cu galbenusul, presarati susan (sau ce doriti ) si le dati la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 10 minute.
Reduceti temperatura la 160°C si le mai lasati 5 minute.

Le puteti servi imediat.


Printează paginaAdaugă la favorite
De MelianMelian




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Bune, poate salamul de Sibiu sau crud nu se potriveste. Foietaj uscat, salam super uscat. Ceva putin mai pastos sau chiar simple, nu ar fi mai bun???

Postat 29/10/2013, 09:32
5 / 5

Super bune

Postat 29/10/2013, 15:34
rosala ceci
5 / 5

Excelent

rosala ceci | Postat 29/10/2013, 12:40
4 / 5

Bun! sunca in loc de salam !!!

cris_nedelcovici | Postat 29/10/2013, 10:19
5 / 5

Arata bine si cred ca sunt delicioase...

Postat 30/10/2013, 09:29
5 / 5

Super bun. le place la nebunie copiilor mei

Postat 29/10/2013, 19:36
...click aici pentru a vedea toate comentariile (11)

Întrebări:


Video sugerat


Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: