Petitchef

Pranz delicios

Antreuri
2 porții
15 min
1 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cartofii se curata, se taie mai gros si se prajesc ca si cartofii pai.
  • Carnea se taie feliute groase de 1 cm se condimenteaza cu piper si sare si se prajesc in tigaie sau pe gratar.
  • Rosia si ardeiul de taie felii, se sareaza si se prajesc 1 minut in ulei de masline.
  • Se scot pe o farfurie si se presar a busuioc maruntit.
  • Carnea se seveste altaturi de cartofi, rosie ,ardei si fasii se cascaval.


Întrebări:




Comentarii:

10/01/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios Cherimoya sau cel mai delicios fruct Cherimoya sau cel mai delicios fruct

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează