Ingrediente: 10 oua,11 linguri faina,praf de copt,sare,piper,3 linguri smantana,o cescuta de ulei,300 gr telemea de oaie,1 gogosar rosu,masline verzi si negre,2...
Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ingrediente: Iti trebuie o tava dreptunghiulara mica sau o forma de tarta cu diametrul de 24 cm. Am folosit: 1. 400 gr aluat de foietaj 2. 350 gr telemea de...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 750 g pulpe dezosate de pui, 250 g carne de porc cu slănină, 2 căței de usturoi, 1,5 linguriță semințe coriandru, 1 linguriță semințe muștar, 1,5...
Ingrediente: Pentru umplutură : Carne de vita tocata 500 grame (cui îi place poate amesteca aici și puțină carne tocată de oaie) 2 cepe (tocate foarte marunt)...