Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Puisori din oua umplute

(4.36/5 - 247 voturi)

21 comentarii
puisori din oua umpluteTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 8 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Ușor
Printează pagina
Ingrediente:

4 oua
pate
maioneza
urda
crema de branza / branza topita
piper boabe
ardei rosu
verdeata
scobitori
Preparare:

oualele se fierb tari
se taie in 2 pe lung
se scoate galbenusul si se amesteca cu pate
cu aceasta compozitie umplem jumatatile de albus
peste ele pune maioneza
din urda amestecata cu crema de branza / branza topita facem bilute care vor reprezenta capul puisorilor pe care la atasam de corp printr o jumatate de scobitoare
ochii ii facem din 2 boabe de piper
creasta si ciocul din ardei rosu
aripioarele din frunze de verdeata
pofta buna



Printează pagina
De gina_denisa




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Imi place foarte mult cum arata. Aveti imaginatie!!

Postat 05/04/2015, 01:37
5 / 5

Gustos

Postat 22/04/2014, 16:29
5 / 5

Super

Postat 03/01/2014, 19:37
5 / 5

FOARTE BUNA SI DELICIOASA

Postat 14/12/2013, 15:04 | am gătit această rețetă
5 / 5

Exelent

Postat 08/11/2013, 21:46
4 / 5

Http://www.petitchef.ro/js/jquery/plugins/raty/img/star-on-big.png

Postat 11/10/2013, 07:50
...click aici pentru a vedea toate comentariile (21)

Întrebări:


Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite



Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii



Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)