Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Puisori din oua umplute

(4.36/5 - 247 voturi)
21 comentarii

Ingrediente:

4 oua
pate
maioneza
urda
crema de branza / branza topita
piper boabe
ardei rosu
verdeata
scobitori

Preparare:

oualele se fierb tari
se taie in 2 pe lung
se scoate galbenusul si se amesteca cu pate
cu aceasta compozitie umplem jumatatile de albus
peste ele pune maioneza
din urda amestecata cu crema de branza / branza topita facem bilute care vor reprezenta capul puisorilor pe care la atasam de corp printr o jumatate de scobitoare
ochii ii facem din 2 boabe de piper
creasta si ciocul din ardei rosu
aripioarele din frunze de verdeata
pofta buna


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Imi place foarte mult cum arata. Aveti imaginatie!!

Postat 05/04/2015, 01:37
5 / 5

Gustos

Postat 22/04/2014, 16:29
5 / 5

Super

Postat 03/01/2014, 19:37
5 / 5

FOARTE BUNA SI DELICIOASA

Postat 14/12/2013, 15:04 | am gătit această rețetă
5 / 5

Exelent

Postat 08/11/2013, 21:46
4 / 5

Http://www.petitchef.ro/js/jquery/plugins/raty/img/star-on-big.png

Postat 11/10/2013, 07:50
...click aici pentru a vedea toate comentariile (21)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii


Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)