Petitchef

Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Antreuri
8 porții
40 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.

    Separat rosiile se spala si apoi taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.


Întrebări:




Comentarii (18):

ionuț, 10/06/2019

E Am făcut e bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/03/2015

Excelent,la sfirsit adaug o cutiuta de icre de pastrav !!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/03/2015

KK

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
savy_b2016, 08/05/2023

Este o receta impresionante..Nu am gatit aceasta receta , am sa incerc sper sa-mi ieasa la fel de apetisanta . Un salut,multumesc frumos.

(0) (0) Abuz
28/12/2015

Ce porcarie ai facut!?

(0) (0) Abuz
10/11/2015

Cred ca tu erai cam "afumata" cand ai scris reteta, nu macroul! Icrele proaspete se sareaza si se lasa min. 24 de ore la frigider. Cu lamaie, apa minerala si ceapa rasa o sa-ti iasa icre lichide, un fel de supa. Se pare ca-ti place sa-ti bati joc de semenii tai! Rusineeeeeeeeeee!

(0) (1) Abuz
08/11/2015

Sint si mai bune cu ardei copt.
Eu, cred ca 7+2 este egal cu 9 dece nu e bun codul de securitate?

(0) (0) Abuz
14/12/2014

"Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare."
Este PRIMA oara cand citesc asa ceva!!!! Din multe motive- nu le voi insira aici- icrele NU (nu--->infinit) se pregatesc proaspete. Toate, TOATE icrele se pregatesc dupa ce in prealabil au fost sarate!!!!
Oameni buni, NU mai scrieti inainte de a va informa (citi, studia, reciti, restudia, etc., etc.)!!!

(0) (0) Abuz
10/12/2014

0000

(0) (0) Abuz
07/12/2014

Rosia si icrele nu constitue o combinatie reusita/gustoasa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează