Petitchef

Salat de legume fierte cu ciuperci si iaurt

Antreuri
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbi în ap cu sare morcovii, cartofii, conopida i broccoli curate.
  • Curei ciupercile i le fierbi separat. Ta marunt usturoiul, îl amesteci cu iaurtul i puin ulei. Tai apoi cartofii i morcovii rondele, desfaci broccoli i conopida în buche.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează