Petitchef

Salata crocanta cu rucola

Antreuri
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A taiat cipercile sferturi si dovlecelul cuburi si le-a perpelit rapid intr-o lingura de ulei, impreuna cu un catei de usturoi taiat marunt si firele de cimbru.
  • Cand erau usor aurii dar inca un pic crocante le-am scos si le-a asezat pe un pat de rucola, apoi a adaugat deasupra branza taiata cubulete.
  • A stropit cu un ulei de masline aromatizat cu leurda, usturoi si busuioc si cu otet balsamic crema cu aroma de portocale pe care l-a luat anul trecut de la Roma si din care nu ma prea indur sa folosesc.
  • A mancat cu pofta, folosindu-ma de o lipie ca sa adun toata bunatatea de sos din farfurie.


Întrebări:




Comentarii:

Rara, 21/10/2019

V-ați prostit.Repetați rețetele și încurcați ingredientele

(0) (0) Abuz
Razvan, 18/10/2019

Ce bine ar fi să scrii în limba română...

(0) (0) Abuz
02/03/2018

Unde este brânza de la ingrediente?

(0) (0) Abuz
06/03/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează