Petitchef

Salata cu carne de gasca

Antreuri
8 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pieptul de gasca se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.
  • Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.
  • Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.
  • Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou si o decoram cu restul de maioneza .


Poze

Salata cu carne de gasca
Salata cu carne de gasca - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează