Petitchef

Salata cu piept de curcan pe grill

Antreuri
4 porții
20 min
7 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai inatai marinam pieptul de curcan cu putin rosmarin, ulei de masline si un paharel de vin alb. Acoperim totul si lasam 30 de minute sa se marineze. Incingem bine grill-ul si frigem pieptul de curcan pa amble parti. Il pastram la cald.
  • Salata verde, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o, o rupem in bucatele mici si o asezam pe un platou mare sau castron. Taiem rosiile si le adaugam peste salata.
  • Sosul:
    radem morcovii pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-un bol adaugam iaurtul, putin ulei de masline, porumbul dulce si morcovul. Insa mai opriti putin morcov ras si boabe de porumb.
  • Le amestecam bine, potrivim de sare. Pieptul de curcan il taiem fasiute potrivite, il adaugam peste salata, turnam sosul si restul de porumb si morcov ras.


Poze

Salata cu piept de curcan pe grill
Salata cu piept de curcan pe grill - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

brinza_m2016, 06/08/2023

Bunaaaa rău

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/08/2016

Ce idee buna cred ca am sa o fac

(0) (0) Abuz
13/05/2012

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează