Petitchef

Salata cu Varza de China

Antreuri
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Sos vinaigrette:

Preparare

  • Se aleg cateva frunze de varza cu care se imbraca bolul de salata. Pieptul de pui si branza se taie cubulete. Parte cu frunze a salatei, cascavalul, morcovul, ardeiul rosu si ceapa se taie fideluta. Castravetele se taie pe jumatate, cu o lingurita se scoate partea cu seminte si apoi se taie in cubulete.

    Grepfruitul se taie in felii, eliminandu-se pielita, ramanand numai pulpa. Se opresc cateva felii intregi pentru decor, iar celelate se taie cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor.

    Pentru sosul vinaugrette se anesteca toate ingredientele ca la o maioneza. se adauga peste salata impreuna cu coriandru. In bolul in care am aranjat frunzele de varza de China, rasturnam salata. Se adauga si patrunjel tocat, dupa gust.
    Pofta buna!


Poze

Salata cu Varza de China
Salata cu Varza de China - poza 2
Salata cu Varza de China - poza 3

Întrebări:




Comentarii (12):

03/03/2016

Pentru ca salatele preparate din varza de China sau eisberg imi plac mai mult decat cele obtinute din salata verde obisnuita, cred ca voi incerca si aceasta reteta. Merci.

(0) (0) Abuz
03/03/2016

Chiar la urma scrii :"rasturnam salata". Eu am rasturnat-o pe gramada de compost!

(0) (0) Abuz
costi1960, 13/03/2015

Trebuie retete atit pentru atei cit si pentru habotnicii bigoti.

(0) (0) Abuz
11/03/2015

F.buna

(0) (0) Abuz
nimeni, 11/03/2015

Reteta buna,gust excelent.

(0) (0) Abuz
11/03/2015

Pentru cine reclama ca e POSTUL MARE. De fapt e prostul mare si mancarea de post e pentru prosti!

(0) (0) Abuz
11/03/2015

Pare apetisanta cu exceptia retetei; ce fel de branza se recomanda, preuspunand ca(ci) casavalulul nu este o "natiie" de branza ci ... D-zeu stie ce ?. Eu asa stiu ca este tot branza.

Iar, in replica la "Coana Leonora ca e dama bine- vorba lui, "nenea" Iancu Caragiale, daca coana "Joitzica" doreste in mod deosebit retete de post ... sunt suficiente "site-uri" sau alte mijloce de informare in aceasta directie. Pentru informarea dumneaiei acest site este pentru toata lumea "postisti" sau nepostisti" Daca D-ta ai o idee mai valoroasa, nu ai decat sa iti deschizi site-ul personal. Nimeni nu te impiedica. Sau mai exact, NU te MAI impiedica. deci ... la lucru, nu la critici!!!

(1) (0) Abuz
11/03/2015

Este POSTUL MARE! Nu puteti sa strecurati, macar din cand in cand, si cate un Meniu de Post? Sunt foarte multe persoane care respecta acest post sau aleg sa renunte la produse de origine animala miercurea sau vinerea. Cred ca daca ati publica retete in acest scop ati inspira persoanele interesate si ati aduna si mai multe aprecieri!....poate va veti gandi si la acest aspect cat mai curand!

(0) (2) Abuz
25/10/2014

Apetisanta

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Gustos!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează