Petitchef

Salata romana

Antreuri
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala salata,se rupe cu mana in bucatele.
    Se spala si se curata morcovii si dovleceii si se dau prin razatoarea mare.
  • Se spala rosiile si se taie in bucati potrivite.
    Se taie ceapa atfel incat sa obtinem inele.
    Dessingul se face prin amestecarea cu telul a mustarului, cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
  • Se pune untul/uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si se rumenesc feliile de paine cateva minute, se scot si se taie cubulete.
  • Se aranjeaza straturi succesive din legume, se pune si dressingul, totul trebuie sa arate cat mai apetisant.Deasupra se pun bucatele de paine si se serveste.


Poze

Salata romana
Salata romana - poza 2
Salata romana - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează