Petitchef

Aripi de pui pane

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Mod de preparare: Se spala bine aripile, se pun la fiert in apa cu sare si vegeta pentru 20 minute.
  • Se bat oule cu sare si piper,se amesteca si cu faina, obtinindu-se o pasta mai lichida. Se trec pe rind aripile prin acest amestec si se pun la prajit intr-o tigaie unde in prealabil s-a incins uleiul.
  • Focul trebuie sa fie mic pt a nu se arde si a se putea praji uniform pe toate partile. Se aseaza pe o farfurie intinsa si se servesc cu ardei ca aperitiv.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Babybels pane în friteuza cu aer
Babybels pane în friteuza cu aer
10 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează