Bomboane raffaello

(4.57/5 - 1124 voturi)
117 comentarii


  • Bomboane Raffaello
  • Bomboane Raffaello, Poza 2
  • Bomboane Raffaello, Poza 3
  • Bomboane Raffaello, Poza 4
  • Bomboane Raffaello, Poza 5
Tipul rețetei: Aperitiv
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor
Calorii: 486 Kcal (1 porție)
ProPoints: 14 (1 porție)

Ingrediente:

- 500 g lapte praf
- 100 g nuca de cocos
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 1 lingura de smantana sau iaurt mai gras

Preparare:

Etapa 1: Preparare: cine are robot de bucatarie va pregati aluatul de bomboane foarte repede. Dar merge si framantat cu mana, veti obtine aceleasi rezultate bune. In vasul robotului turnati laptele praf, zaharul pudra si nuca de cocos.

Etapa 2: Amestecati cateva secunde. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati iar. Turnati smantana/iaurt pana obtineti un aluat omogen, bun de modelat bilute.

Etapa 3: Formati bombonele micute pe care le tavaliti prin nuca de cocos. Dupa cum scris mai sus, le puteti umple cu ce doriti.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

  • Calorii:
  • 486Kcal
  • 24%
  • Carbo:
  • 38.1g
  • 13%
  • Grăsimi:
  • 35.1g
  • 54%
  • Grăsimi sat.:
  • 24.5g
  • 123%
  • Proteine:
  • 3.6g
  • 7%
  • Fibre:
  • 2g
  • 8%
  • Zahăr:
  • 37.7g
  • 47%

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 169g

Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5
Postat 30/07/2015, 09:37

Nu vreau sa fiu carcotas, dar bomboanele au un pregnant gust de lapte praf. Eu m-am mirat de la inceput ca trebuie folosit 'juma de kil' de lapte praf. Din cauza asta, sunt foarte "gretoase", adica dupa 2 bomboane mi s-a aplecat. Am folosit ingredientele si cantitatile dupa specificatiile de mai sus. Recomand varianta bomboanelor raffaello pe baza de lapte condensat.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 19/04/2014, 08:54

Cred ca este cea mai apropiata reteta cu cea originala felicitari ,acum ma duc sa fac si eu si va spun cum a iesit , o sa le umplu cu alune de padure pajite , sa vedem ce o sa iasa , si apropo .. cine a comentat mai sus, pozele sunt originale ,, se vad pe rand pozele cum se face reteta

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 23/03/2014, 08:58

Excelenta reteta. Foarte usor de urmat. Imi plac foarte un raffaello si o recommend. Am mai adaugat putina vanilie, napolitana srarmata si in mijloc cate o aluna prajita. Sunt mult mai bune decat cele cumparate, si cum imi place sa situ ce mananc, prefer sa le gatesc eu.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/08/2016, 19:34

Câștigă bani foarte rapid!
Aici ai o șansă extraordinară! Nu trebuie să aștepti! Începi imediat și câștigi imediat! Sistemul funcționează și îți aduce bani! Pasii de lucru se afiseaza direct pe site, dupa inscrierea gratuita. Click: http://bit.ly/29CMtMX

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 10/03/2013, 16:33

Mi-au iesit foarte bune dar am pus mai multe linguri de smantana. N-ar fi trebuit pentru ca apoi a trebuit sa mai adaug inca 150 de grame de nuca de cocos.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/03/2013, 12:51

Le-am facut. foarte bune, multumesc de reteta, doar ca am adaugat 60 g unt si o lingura de smantana, sa se lege.

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 05/02/2016, 19:49

Ati uitat napolitana maruntita, de aia au. Doar ati mancat din cele din comert, au si napolitana in compozitie.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 12/01/2013, 13:39

Este o reteta gustoasa si usor de preparat! Imi place! Ma duc chiar acuma sa mai fac! Felicitari!

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (117)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale