Bulete de cascaval (bilute de branza de burduf)

(4.29/5 - 34 voturi)
4 comentarii


Ingrediente:

- 250 g braza de burduf
- 1/2 canita de faina
- sare/piper
- 1/4 lingurita bicarbonat
- 1 ou

Preparare:

Amestecati bine toate ingredientele si formati in palma bilute de aprox 3 cm diametrul fiecare. Dati-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte pana devin aurii.
Se servesc atat calde cat si reci.






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 11/01/2017, 05:31

O fi ea reteta de 30 minute dar tu esti proasta dce o viata. De cand branza de burduf sa numeste cascaval ? Poate doar la tine.

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 10/01/2017, 08:31

BRANZA SI FAINA PRAJITE...............
NEMAIPOMENITE ............
DOAMNE.............
CINE DA TOATE ACESTE PANARAME ??????

(0) (1) Abuz
2 / 5
Postat 13/03/2013, 16:59

Cred ca este buna nu?

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 20/04/2014, 08:01

Exelent

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Video sugerat


Mini croissante pizza cu sunca si cascaval



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Branza Burduf - mandria stanelor de munteBranza Burduf - mandria stanelor de munte„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale