Petitchef

Ciorba de pipote

O ciorba de pipote cu mult zarzavat, hranitoare si gustoasa

Aperitiv
6 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pasul 1: Calim ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete in ulei incins. Dupa ce se inmoaie adaugam si pipotele.
  • Pasul 2: Dupa ce s-au calit, adaugam apa calda si lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit cam o ora, pana se gatesc pipotele. Adaugam cubulete cu gust de pui dupa gust (tinand totusi cont ca si borsul pe care il vom adauga e nitel sarat).
  • Pasul 3: Punem orezul spalat si lasam sa dea cateva clocote, iar apoi adaugam restul de legume taiate cubulete (telina, cartoful si dovleceii in ordinea asta, in functie de usurinta de fierbere).
  • Pasul 4: Dupa ce s-au fiert orezul si legumele adaugam borsul conform indicatiilor de pe ambalaj si lasam sa clocoteasca cateva minute, iar in final punem leusteanul si oprim focul. Daca nu aveti leustean, merge si patrunjelul.
    Ciorba de pipote se serveste fierbinte.


Întrebări:




Comentarii:

Maria, 19/11/2017

Borș Magic?????????
Pe bune?
Ați citit eticheta????????
Unde este încurajarea MÂNCĂM SĂNĂTOS??????
Mă cutremur!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează