Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Hrisca

(4.24/5 - 75 voturi)
5 comentarii



Ingrediente:

- 1 ceasca hrisca
- 5 cesti apa
- 1 ceapa
- 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
- 1 lingura pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- cimbru

Preparare:

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5

Nu e drept

Postat 21/07/2013, 05:37
4 / 5

O. K.

Postat 31/05/2013, 18:51
5 / 5

Excelent!!!!!

Postat 28/05/2013, 15:06
5 / 5

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

Postat 25/11/2012, 11:55
5 / 5

:)

Postat 03/11/2012, 23:03

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cerealaHrisca - o pseudo-cereala


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: