Hrisca

(4.22/5 - 78 voturi)
5 comentarii


Ingrediente:

- 1 ceasca hrisca
- 5 cesti apa
- 1 ceapa
- 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
- 1 lingura pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- cimbru

Preparare:

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 25/11/2012, 11:55

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 28/05/2013, 15:06

Excelent!!!!!

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 21/07/2013, 05:37

Nu e drept

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 31/05/2013, 18:51

O. K.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/11/2012, 23:03

:)

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cerealaHrisca - o pseudo-cereala

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale