Petitchef

Hrisca

Aperitiv
1 porții
1 oră
4 ore
Ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.


Întrebări:




Comentarii:

lis, 17/03/2018

Foarte bun , am mai incercat dar nu l-am tinut in apa si nu a fost bine fiert sau sa zicem a fost un fel de mamaliga dar acesta e super!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/07/2013

Nu e drept

(0) (0) Abuz
31/05/2013

O. K.

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Excelent!!!!!

(0) (0) Abuz
25/11/2012

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

(0) (0) Abuz
03/11/2012

:)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Galette cu hrisca si raclette
Galette cu hrisca si raclette
1 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cereala Hrisca - o pseudo-cereala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează