Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Hrisca

(4.24/5 - 75 voturi)
5 comentarii


Ingrediente:

- 1 ceasca hrisca
- 5 cesti apa
- 1 ceapa
- 2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
- 1 lingura pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- cimbru

Preparare:

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5

Nu e drept

Postat 21/07/2013, 05:37
4 / 5

O. K.

Postat 31/05/2013, 18:51
5 / 5

Excelent!!!!!

Postat 28/05/2013, 15:06
5 / 5

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

Postat 25/11/2012, 11:55
5 / 5

:)

Postat 03/11/2012, 23:03

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Hrisca - o pseudo-cerealaHrisca - o pseudo-cereala


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: