Petitchef

Mancare de spanac cu soia

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbi soia conform instructiunilor de pe ambalaje,apoi p lasi sa se scurga.Tai ceapa marunt,o calesti in ulei,adaugi soia si o inabusi cu ceapa si cu putina apa.
  • Speli spanacul bine,il oparesti putin,apoi il fierbi 10 minute.Cand e gata,il scurgi,il toci si-l pui din nou pe foc cu usturoiul pisat si sucul de rosii frecar cu faina pentru 5 minute.
  • Intr-o cratita pui soia,apoi spanacul si dai la cuptor pentru 10 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Soia si produsele din soia Soia si produsele din soia

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează