Petitchef

Oua cu ansoa si icre negre

Aperitiv
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara incredibil de usor:
    Se fierb ouale, se decojesc, se taie in doua; galbenusurile tocate se amesteca cu pasta de ansoa si smantana.
  • Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se orneaza cu maioneza din lapte si icre negre.


Întrebări:




Comentarii:

27/07/2018

Si mie imi place oualele umplute, invit aici pe toate analfabetelele de pe acest site la o confruntare pe tema oualele!

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
17/02/2013

Excelente

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Secretele Coacazelor Negre Secretele Coacazelor Negre Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează