Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Pate de soia

(4.67/5 - 15 voturi)

Ingrediente:

- 1 cana soia
- 20 ml ulei
- 1 ceapa
- 50 ml suc rosii
- sare
- patrunjel verde

Preparare:

Etapa 1: Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte.

Etapa 2: A doua zi o puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si o tot fierbeti pentru 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, o strecurati si o asezati intr-un castron in care ati pus in prealabi ceapa tocata marunt si sarea.

Etapa 3: Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii.(sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia)La final presarati cu verdeata.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)