Piscot cu fructe (visine)

De
(4.50/5 - 80 voturi)
11 comentarii


  • Piscot cu fructe (visine)
  • Piscot cu fructe (visine), Poza 2
Tipul rețetei: Aperitiv
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor
Calorii: 228 Kcal (1 porție)
ProPoints: 6 (1 porție)

Ingrediente:

- 7 oua
- 7 linguri de zahar
- 7 linguri de faina
- 2 plicuri de zahar vanilatun vf de cutit sarefructe congelate sau proaspete

Preparare:

Etapa 1: Daca aveti fructe congelate nu este neaparat nevoie sa le decongelati. Pregatim prima data, compozitia pentru piscot, e bine ca ouale sa fie la temperatura camerei. Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un vas, punem galbenusurile, zaharul, un plic de zahar vanilat, mixam la viteza maxima, apoi adaugam faina lingura cu lingura si mixam din nou pana obtinem o crema fina, de un galben deschis.

Etapa 2: Intr-un alt vas, batem albusurile de ou, impreuna cu praful de sare, pana obtinem o spuma consistenta. Este momentul sa amestecam cele doua compozitii. Albusurile le incorporaram in crema de galbenusuri, trepat, amestecand de jos in sus cu o spatula sau o lingura de lemn, cu mare grija.

Etapa 3: Turnam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si distribuim in mod egal cu ajutorul unei linguri. Presaram peste fructe, putina faina. In acest fel ele nu vor lasa zeama si piscotul se va coace corect.

Etapa 4: Asezam fructele pe toata suprafata prajiturii. Presaram deasupra, un plic de zahar vanilat. Dam la cuptorul preincalzit, la foc mic. Este gata cand prinde o culoare aurie, mie nu mi-a luat mai mult de 30 de minute sa o coc. Cand este gata, se poate pudra cu zahar pudra.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

  • Calorii:
  • 228Kcal
  • 11%
  • Carbo:
  • 33.3g
  • 11%
  • Grăsimi:
  • 6.1g
  • 9%
  • Grăsimi sat.:
  • 1.6g
  • 8%
  • Proteine:
  • 9.2g
  • 18%
  • Fibre:
  • 0.7g
  • 3%
  • Zahăr:
  • 21.3g
  • 27%

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 97g

Printează paginaAdaugă la favorite
De Alexa

Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 19/06/2015, 17:20

Am incercat aceasta varianta, a iesit prost... Faina nu se adauga in galbenus... pt ca nu iese o crema fina ci una beton incare nu poti incorpora spuma de albus ! Tin sa preciezez ca ouale nu am fost mici.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 24/07/2016, 08:29

Eu fac reteta asta in fiecare an si de fiecare data iese perfect

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 24/12/2013, 14:51

Foarte atragatoare!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 23/07/2012, 15:44

Arata super delicoasa

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 24/11/2013, 18:06

Super am facut

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 10/04/2013, 16:10

Foarte faina

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 07/09/2013, 06:58

Delicioasa.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 22/07/2013, 10:44

Delicious

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (11)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale