Petitchef

PRAJITURA RAPIDA CU MERE 2 / POSTRE RAPIDO CON MANZANAS

PRAJITURA RAPIDA CU MERE 2 / POSTRE RAPIDO CON MANZANAS
V-i s-a intamplat sa aveti ceva mere care vezi ca au inceput sa se paleasca? Bine mi-e asta m-i s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu vru-iam sa fac ceva care sa contina multe grasimi deci vru-iam ceva simplu si bun, si am cautat prin cartile mele, si am dat peste aceasta prajitura, care m-am gandit trebuie sa fie buna!Si asa a fost asa de cremoase au iesit merele, ca nu a-i da-o pe nici-o felie de tort!Este o prajitura fuarte gustoasa si sanatoasa!
Hos a pasado tener manzanas pasadas y no saber que hacer con ellas?Bueno a mi esto me ha pasado, y que podia hacer de ellas?Pues se puede hacer muchas cosas, pero yo queria algo sin grasas y que sea una receta sensilla. Busque por mis libros y encontre esta reseta, tan sensilla y ha la vez muy rica, han quedado las manzanas como si fuera una crema.Es un postre muy rico y sobre todo saludable!
Ingrediente:
2 kg mere
300 gr gris
250 gr faina
280 gr miere
9 linguri ulei de masline
1 lingurita scortisoara
un praf de sare
Ingredientes:
2 kg manzana
300 gr semola de trigo
250 gr harina
280 gr miel
9 cucharas de aceite de oliva
1 cuchradita canela molida
una pisca de sal
Am amestecat faina, grisul si putina sare, dupa ce le-am amestecat adaug 180 gr miere si 4 linguri ulei si amestec bine.Las deoparte si ma apuc sa pregatesc merele, le-am curatat, le-am razuit si le-am amestecat cu 100 gr miere si o lingurita de scortisoara.
He mesclado la harina, la semola de trigo y un poquito de sal, luego le añado 180 gr miel y 4 cucharas de aceite, lo mesclo muy bien.Luego me pongo con las manzanas, limpiarlas y rallarlas en grandes gajos, le añado los 100 gr de miel y la canela molida lo mesclo bien.
Pun intr-o tava jumate din compozitia de faina si gris, dupa care i-i adaug compozitia de mere.
Pongo la mitad de la mescla de harina en una bandeja apta para el horno, luego pongo todo el preparado de manzana.
Iar la final, adaug cele 5 liguri de ulei restante la compozitia de gris si faina, amestec bine si asez aceasta compozitie uniform peste mere.
Y lo ultimo, le hecho 5 cucharas de aceite, a la mescla de harina restante, la mesclo y lo pongo en un estrato uniforme encima de las manzanas.
Se baga la cuptor si se coace 0 ora la 200ºC. Numai dupa ce s-a racit complet se poate ta-ia si servi.Eu am facut un toppingde : 2 linguri praf de roscove,1 lingura ulei 2-3 linguri apa si 1 lingura miere, am amestecat bine si am pus pe deasupra.
Se hornea una hora a 200ºC.Y solo despues de haberse enfriado totalmente se puede cortar y servir.Yo he echo un topping de: 2 cucharas harina de algarroba, 1 cuchara aceite 2-3 cuchara de agua y una cuchara de miel he mesclado muy bien y se la he hecha por encima.
Va multumesc pentru interesul cu care ati citit, ce am scris, imi cer sceze pentru greselile gramaticale!
Va mai astept, si cu alta ocazie!







Comentarii:

16/10/2013

Super,mmm

(0) (0) Abuz
10/04/2013

E praf

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează