Petitchef

RULOURI APERITIV si OUA UMPLUTE

Aperitiv
6 porții
1 h 30 m
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Aluatul se deruleaza pe masa de lucru si se unge cu ceva albus de ou si se taie pe latime in fisii de 1-1,5cm.Fisiile se ruleaza cu partea unsa cu albus deasupra pe formele pentru rulouri in prealabil bine unse cu grasime.
  • Se aseaza pe o tava captusita cu hirtie de copt si s epresara deasupra cu sare cu bobul mere, seminte de sesam, chimen, mac....de care doriti si aveti.Se introduc in cuptorul preincons la 200°C pt. ca 15 min. pina ce au primoit gradul de coacere dorit.Dupa coacere se scot de pe forme si se lasa deoparte pina ce se prepara umplutura.
  • Camembert-ul se taie cit mai marunt si se paseaza bine cu o furculita.
    Se adaoga pe rind cite putin din brinza de vaci mixind cu mixerul in asa fel incit sa devona totul precum o crema.Se adaoga condimente si verdeata dupa gust si s eumplu rulourile.
    Capetele rulourilor se preseaza in casaval ras si /sau in verdeturi tocate marunt.
  • Aceasta reteta se prepara in functie de nr. de persoane de aceea nu am o reteta exacta.
    Dar daca ingredientele sint de calitate si se amesteca in cantitate in functie de gustul individual , cu siguranta o sa placa.
  • Ouale se fierb si se pun in apa rece.SE descojesc si se injumatatesc in lungime.
    Albusurile se ajusteaza putin, in asa fel incit sa stea stabil pe platou,.
    Galbenusurile se trec printr-o sita sau prin presa de usturoi si se mixeaza bine cu unt, mustar fileurile de sardele,sare+piper, ceva zeama de lamiie, ceva smintina si eventual ulei, dupa gust.
  • Cind acesta crema este preparata dupa gustul individual se dreseaza in jumatatile de albus de ou, care se garnisesc dupa dorinta fiecaruia.
    De ex. cu file de Somon, sau cu diferite verdeturi tocate marunt..


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează