Petitchef

Savarine cu pesmet

Aperitiv
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

sirop:

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu praful de sare, se adauga zaharul, apoi rand pe rand galbenusurile si pesmetul.
    Se ung formele cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se dau la cuptor 20-30 de minute.
  • Pentru sirop, caramelizam zaharul, adaugam apa rece, lasam sa fiarba siropul, apoi punem romul.
  • Cand sunt toate gata si aproape reci, trecem savarinele prin sirop, le capacim, le umplem cu frisca, deasupra un motz de frisca.


Poze

Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet - poza 2
Savarine cu pesmet - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

23/03/2013

Mmmmm ce bune au fost....

(0) (0) Abuz
22/07/2011

Aratå foarte bine. Cred ca sunt si f. gustoase.
Rodica din Hîrsova, jud. Constanta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Savarine cu pesmet (reteta video)
Savarine cu pesmet (reteta video)
15 porții
1 h 10 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Savarine
Savarine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Savarine
Savarine
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează