Petitchef

Rasol de stiuca cu cartofi natur

Se prepara foarte simplu

Aperitiv
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Apoi se fierbe in apa cu putina sare, alaturi de cativa cartofi curatati de coaja, taiati in doua sau in patru (mai intai se pun cartofii la fiert, si dupa 10 - 15 minute de fiert se adauga si pestele, deoarece acesta e gata mult mai repede).
  • Se tine pe foc mediu pana cartofii sunt gata (cam 30 - 40 min. maxim de ora de cand s-au pus cartofii in apa).


Întrebări:




Comentarii:

03/12/2013

Pentru ca stiuca sa aiba gust se pune un pumn de sare in apa, altfel e fada. Isi ia sare cata ii trebuie. :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2011

Este excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează