Petitchef

Tiramisu italian

Multumita Petitchef aduceti bucataria italiana la voi acasa!Mascarpone, piscoturi inmuiate in cafea...ghiciti despre ce reteta e vorba?...Tiramisu!

Desert
6 porții
30 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Tiramisu italian
    Preparati 250ml de cafea, adaugati un pic de zahar si lasati sa se raceasca
  • Etapa 2 - Tiramisu italian
    Separati albusurile de galbenusuri
  • Etapa 3 - Tiramisu italian
    Bateti energic galbenusurile cu zahar
  • Etapa 4 - Tiramisu italian
    Adaugati mascarpone si amestecati iar
  • Etapa 5 - Tiramisu italian
    Puneti albusurile in alt bol si bateti-le spuma
  • Etapa 6 - Tiramisu italian
    Adaugati albusurile peste compozitia de galbenusuri+zahar+ mascarpone
  • Etapa 7 - Tiramisu italian
    Omogenizati bine cu o spatula
  • Etapa 8 - Tiramisu italian
    Treceti piscoturile prin cafea si puneti-le pe fundul vasului. Repetati pana completati un rand
  • Etapa 9 - Tiramisu italian
    Puneti crema peste si completati al doilea rand
  • Etapa 10 - Tiramisu italian
    Puneti un nou rand de piscoturi imbibate in cafea
  • Etapa 11 - Tiramisu italian
    Adaugati peste cel de al 2-lea rand de piscoturi toata crema si nivelati bine cu o spatula.
  • Etapa 12 - Tiramisu italian
    Si la final pudrati cu cacao si dati la rece peste noapte.
    A doua zi va fi perfect de gustat!

Echipamente de gătit

Blender

Observații:

Daca nu aveti timp sa-l lasati peste noapte la rece, tine-ti macar 2 ore in frigider inainte de servire.Tinut peste noapte la rece, face ca preparatul sa sa inchege bine.

Poze

Tiramisu italian
Tiramisu italian - poza 2
Tiramisu italian - poza 3
Tiramisu italian - poza 4

Întrebări:

Nu trebuie de adaugat gelatina ?

Răspuns:

Nu, nu trebuie!




Comentarii:

auracorina, 28/09/2019

Rețeta mea preferată. Foarte ușor de făcut dor ca eu în loc de cafea folosesc compot.Am 3 copilași și am preferat să înlocuiesc cafeaua.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ELISABETA, 06/09/2018

In loc de albusuri batute spuma, folosesc frisca, iar in crema pun ness.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/12/2017

Este rețeta mea preferată

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Laura, 03/10/2017

Am făcut azi pentru prima data...a iesit f bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Meryy, 02/07/2017

Este foarte fffff buna prajitura!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
dinu_c2015, 10/06/2017

Excepțional,un gust minunat

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/11/2017

Am sa încerc si eu

(0) (0) Abuz
14/06/2017

Ffff buna !!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Italian tiramisu - video reteta
Italian tiramisu - video reteta
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
3 porții
4 h 30 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitate Panettone sau cozonacul italian Panettone sau cozonacul italian O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează