Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Turte pe plita

(3.80/5 - 10 voturi)
1 comentariu

  • Turte pe plita
  • Turte pe plita, Poza 2
  • Turte pe plita, Poza 3
  • Turte pe plita, Poza 4
Tipul rețetei: Aperitiv
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 1 h, 10 m
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 1 kg faina de grau
- 30 g drojdie
- sare
- 3 lg zahar brun si ulei la final .

Preparare:

Etapa 1: Se framanta, se lasa la dospit cca 40 min si se coc pe gratar din fonta pe plita de la soba ies mult mai bune. Si ca sa raman in acelasi ton facut o farfurie cu cas de oi proaspat (made in Romania), o ceapa verde si cateva ridichii.

Etapa 2: Sa aveti pofta si sa incercam sa ne aducem aminte de copilarie! Va provoc ca share-at amintirile voastre cele mai de pret!


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Turtele pe care le fac eu se fac tari ca piatra,nu stiu care este secretul ca turta iasa moale

Postat 25/09/2013, 13:41

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)