Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ardei iuti in saramura

REȚETE


MENIUL ZILEI

Antreuri

Ciorba de miel

Felul principal

Miel la gratar

Desert

Pasca

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.50/5 - 36 voturi)

1 comentariu


Pentru ca multa lume m-a intrebat cum fac eu aceasta operatiune, iata reteta:

* am sterilizat borcanele in cuptor la 200 gr, timp de 10 min
* am asezat in ele frunze de telina, putin cimbru, catei de usturoi si fasii de hrean
* am pus ardeii cat de frumos am putut ... :D
* intr-o oala am facut pe foc o saramura 1:1 - la un litru de apa, o lingura de sare -
* dupa ce s-a dizolvat sarea am lasat apa sa se racoreasca putin, apoi am turnat in borcane peste ardei
* asta-i tot!

Eu, stiti ... never ... ever ... :D
NU MANANC ARDEI !!!
Dar Sorin devoreaza tot ce insemna picant din camara, asa ca pentru el fac. Anul trecut, a mancat ardeii pusi in acest fel, in ... 2 saptamani :)))) Au fost doua borcane de 750 ml ...
A spus sa nu-i mai fac altfel, ca asta e reteta ideala.
M-am conformat, ca asa e frumos :D Anul acesta are un borcan de 750 ml, 5 borcane de 800 ml si unul de 400 ml :D
Sper sa-i ajunga!!!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Super reteta


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu crema de vanilie si capsune

Tarta cu crema de vanilie si capsune
dezgustător
delicios