Ingrediente: 400 g carne tocata de porc ardei capia 1 ceapa mare 1ardei capia rosu telina si patrunjel verde tocat 1 cescuta de orez 2 catezi de usturoi tocat...
Ingrediente: 150 g orez integral 200 g naut fiert 7 ardei 3 cepe 2 morcovi 1 telina mica 6 linguri ulei de masline 400 g suc de rosii 3 linguri vegeta de casa(...
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec vita si porc 75 g orez o ceapa 2 oua piper sare boia de ardei -un morcov o radacina patrunjel o radacina mica telina 10...
Ingrediente: 6 ardei o mana de carne tocata 2 cepe un morcov o lingura de orez o felie de paine inmuiata in lapte marar patrunjel sare piper boia sos de rosii...
Ardeiul, originar din America de Sud si Centrala, necunoscut in Europa pana in 1492, a fost adus de catre Cristofor Columb, care se afla in cautarea piperului in “Lumea Noua”. El a descoperit ardeii iuti si a observat ca sunt “chiar mai iuti decat piperul”.
mal
Zilele trecute am facut acesti ardei umpluti cu carne de curcan si legume , care au iesit foarte gustosi si ...dupa cum v-am promis pe facebook, iata azi postez si reteta :)
Prepar destul de des ardei umpluti si in cantitati impresionante , d
Ardeii umpluti imi plac tare mult,dar mai ales cu carne tocata din piept de pui.Baietii mei nu vroiau sa vada ardei umpluti pe masa.Anul acesta am incercat pentru prima data sa-i fierb in suc de rosii si mi-au iesit foarte buni.Baietii mei care nu vroiau
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.