Petitchef

Back to basics: Mancare de cartofi cu pui si usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taie usturoiul feliuteIncalzeste uleiul bine Pune usturoiul si lasa-l 1-2 minute. Ai grija sa nu se arda Adauga carnea si las-o 2-3 minute pe fiecare parte sa prinda putina culoare.
  • Pune apa, numai cat sa acopere carnea. Pune un capac si lasa sa fiarba la foc mic, pana ce carnea e aproape facutaAdauga cartofii si putina sare si lasa la fiert.
  • Cand si acestia sunt aproape gata pune pasta de toamate amestecata cu putina apa Mai lasa la fiert 5 minute, ca sa se formeze sosul.Mancarea se mananca alaturi de salata .

C Cooking with my soul

Întrebări:




Comentarii:

iordan_i2015
iordan_i2015, 30/01/2015

Super! si foarte usor de facut! :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/03/2013

Am incercat-o si este foarte buna

(0) (0) Abuz
08/03/2013

Arata bine
am sa incerc si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează