Petitchef

Balmos ciobanesc

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la fiert laptele si apoi se adauga malaiul, ca pentru mamaliga, amestecindu-se continuu.
  • Cind este aproape gata fiert , se adauga smantana, untul si branza de burduf, toate in aceasta ordine ,amestecindu-se pana se omogenizeaza totul .
  • Se mai lasa la fiert citeva minute ,dupa care se poate servi ! Va doresc.


Întrebări:




Comentarii:

07/05/2017

Bun balmosul !!
Incercati reteta cu toata increderea !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Stridii gratinate
Stridii gratinate
6 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrines cu ciocolată și nuga
Verrines cu ciocolată și nuga
3 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Croissante friganele la cuptor
Croissante friganele la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează