Petitchef

Balmos

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Daca linga el se afla un castron cu supa de salata verde, atunci te omenesti corespunzator.
  • Se pune la fiert jintuiala, se adauga sarea, untul , smintina si brinza de oaie . Cind clocoteste , se adauga in ploaie(slobozit) malaiul , se amesteca bine si se fierba cam 30 de minute.
  • Se desarta intr-un vas si se lasa la racit, ca sa se inchege. Fiind foarte gras, produsul se va desprinde de marginile vasului.
  • Este bun si delicios acest balmos, cam gras intr-adevar dar daca nu il fac asa mai bine nu il fac deloc , uit de dieta si de toate celelalte.


Poze

Balmos
Balmos - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/05/2014

Like

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Omleta cu somon afumat
Omleta cu somon afumat
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Placinte cu branza si cartofi
Placinte cu branza si cartofi
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Spanakopita
Spanakopita
5 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bors de oaie cu tarhon
Bors de oaie cu tarhon
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Covrigei
Covrigei
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Okra ( bamia ) - mancare de bame
Okra ( bamia ) - mancare de bame
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează