Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Bomboane Raffaello

De ciocolatos
(4.10/5 - 30 voturi)

4 comentarii

Aceasta este o reteta foarte usoara si rapida de Raffaello cu gust foarte asemanator cu cele din comert.

Ingrediente pentru Ganache:


300 gr ciocolata alba de calitate (gustul bomboanelor depinde de cel al ciocolatei)
220 ml frisca lichida

Faceti crema Ganache dupa reteta de aici. Dati crema la frigider pana se intareste bine, dupa care o scoateti si o amestecati cu fulgi de cocos (aproximativ 2 cani). Formati bomboanele din crema obtinuta si treceti-le prin cocos. Daca doriti puneti  in mijloc cate o aluna de padure sau migdala.

Dati bomboanele la frigider o ora si daca mai trebuie modelati-le in mana din nou.

Se pastreaza la frigider o saptamana sau 3 luni la congelator.





Imprimer cette page
De ciocolatos (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Buna rau...

5 / 5

10

5 / 5

Escelenta!!!

5 / 5

Cool reteta.Am incercat-o si e superrrrrrr!!!!!!!!!!


Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)
dezgustător
delicios