Petitchef

Borek cu branza sarata

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • A amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.
  • A topit untul in uleiul de masline. so far Asa, acum vine the tricky part. A uns 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura.
  • Apoi format un sul, si l-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc hm nu stiu daca are sens ce zic, mai bine va arat intr-o poza. Ideea e ca din sulurile formate sa iasa o spirala. A continuat la fel : 3 foi de placinta unse cu unt, umplute cu 4 linguri de umplutura, pana mi-am terminat spirala. Look.
  • A batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si a turnat deasupra placintei. Apoi a turnat si 100 ml apa minerala peste, si a bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute pana s-a facut rumena si frumoasa.
  • A mai lasat-o un pic sa se raceasca - a trebuit sa imi folosesc toata vointa pentru pasul asta, cred ca a fost cel mai greu lucru de facut din toata reteta.


Poze

Borek cu branza sarata
Borek cu branza sarata - poza 2
Borek cu branza sarata - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează